Reiki-healing

er en blid, men samtidig dybtgående behandlingsform, som kan hjælpe på både fysiske og psykiske problemer, såsom: gigt, smerter i led og muskler, mavesår, for højt blodtryk, træthed, sorg, depression.

En healings-behandling virker afslappende og genopladende, og gør derfor også godt mod stress og uro.

Hvor det er relevant, kan der indgå vejledning i homøopatiske midler og evt. kosttilskud, som kan understøtte behandlingen.

DU kan læse mere om behandlingen på Anettes hjemmeside.

Holistisk klinik

 

Forsøg med fjernhealing

Elleve fjernhealere deltog i et forsøg på Hawaii, hvor de opholdt sig i et elektromagnetisk beskyttet kontrolrum sammen med forskerne og en radiolog, mens den person, der skulle modtage fjernhealingen, lå i en scanner. På kommando sendte healerne på skift healing to min. for så at undlade healing de næste to min.

Scanneren viser et 3D-billede af kroppen, og enhver forandring i hjerneaktiviteten ses ved ændringer i afbildningen af hjernens blodcirkulation.

Når der ikke blev healet, var blodcirkulationen normal. Men under healingen øgedes den i hjernens limbiske system. Dette system relaterer til den følelsesmæssige fornemmelse af selvet og kropsbevidstheden. Systemet frigør også hjernens egne smertestillende hormoner.

Forskerne konkluderede, at resultaterne støtter den allerede eksisterende forskning i fjernhealing, som tyder på, at mennesket kan påvirke andre direkte på måder, som forskerne endnu ikke forstår.

Kilde: Psychic News og Nyt Aspekt.

  

          
             

 
Anette Paulin
 
 

kærlighed

varme

ro

lys

klarhed

balance

styrke

energi

overskud

glæde

      Alle tekster på dette website
      © 2006-14 Forlaget Vingholm